• darkblurbg
  Roepel Select
  Werving & Selectie
 • darkblurbg
  Roepel Select
  Werving & Selectie
 • darkblurbg
  Roepel Select
  Werving & Selectie
 • darkblurbg
  Roepel Select
  Werving & Selectie

Na enkele jaren te hebben gewerkt in de uitzendbranche in combinatie met een sterke ondernemersdrang is Roepel Select ontstaan.

Door mijn kennis en ervaring binnen deze branche weet ik dat mijn kracht ligt in de juiste mensen verbinden aan de juiste bedrijven. Ik ben een echte netwerker en verbinder. Wat mijn bedrijf anders maakt is dat ik veel waarde hecht aan een persoonlijke aanpak. Ik zou mijzelf dan ook willen omschrijven als een eerlijke verbinder, die als doel en passie heeft de beste match te maken tussen werkgever en werknemer.

 

Contact opnemen         

Contact

Roepel Select

Tijmen Roepel

info@roepelselect.nl

Telefoon: 06 27284991

Social media